Bruksanvisningar för Matsui Mp3 spelare

Nedan hittar du alla modeller för Matsui Mp3 spelare för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns din modell inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

När jag ansluter en hörlur till min enhet fungerar den inte korrekt, vad kan jag göra? Verifierad
Det är möjligt att smuts har samlats i öppningen där hörlurarna är ansluten, vilket förhindrar att den kommer i rätt kontakt. Det bästa sättet att rengöra detta är med tryckluft. Om du är osäker, gör detta av en professionell.

Detta hjälpte (35)
Vad är det för skillnad mellan Mp3, WAV, AIFF och FLAC? Verifierad
Skillnaden är att WAV, AIFF och FLAC är förlustfria filtyper och Mp3 är ett ”lossy” komprimeringsformat. Det innebär att det krävs högre komprimering för att skapa en Mp3-fil. Det gör filerna mindre, men leder också till kvalitetsförlust.

Detta hjälpte (29)
Vad står Mp3 för? Verifierad
Mp3 är en förkortning för MPEG3. Detta står för Moving Picture Experts Group Layer-3 Audio. Mp3 är det mest använda filformatet för att lagra och spela musik eller andra ljudformer.

Detta hjälpte (18)
Hur mycket kostar kilobyte, megabyte, gigabyte och terabyte? Verifierad
En kilobyte består av 1000 byte. 1 megabyte = 1000 kilobyte. 1 gigabyte = 1000 megabyte. 1 terabyte = 1000 gigabyte.

Detta hjälpte (18)