Bruksanvisningar för Förstärkare

Nedan hittar du alla märken för Förstärkare för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Klicka på ett märke för att se en lista med alla modeller. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns ditt märke inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Vad är skillnaden mellan en förstärkare och en förförstärkare? Verifierad
En förstärkare är ofta en integrerad förstärkare, med förförstärkare och effektförstärkare i en enhet. En förförstärkare reglerar volym och ibland balans och ton och låter dig välja vilken källa som ska användas (cd, band, skivspelare osv.). En förförstärkare ger ofta en liten förstärkning, precis tillräckligt för effektförstärkaren. Detta är en aktiv förförstärkare. Ibland förstärker inte en förförstärkare, vilket gör den till en passiv förförstärkare.

Detta hjälpte (21)