Bruksanvisning Alpina SF 3008 Juicepress

Behöver du en bruksanvisning för en Alpina SF 3008 Juicepress? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 0.81 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Alpina SF 3008 Juicepress genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna Alpina-produkt?
Ja Nej
Bli den första personen som betygsätter denna produkt
0 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Behöver jag skala frukten innan jag lägger den i juicepressen? Verifierad
Nej, i allmänhet kan du sätta in oskalad frukt i en juicepress. Skalarna samlas upp med massan. Det är en bra idé att ta bort eventuella stenar från frukten.

Detta hjälpte (92)
Vad är skillnaden mellan en juicepress och en citruspress? Verifierad
En citruspress pressar juice från citrusfrukter som först halveras och fruktköttet blir kvar i frukten. En juicepress vrider och pressar hela frukter genom en sil och samlar även upp fruktköttet, vilket ger en större mängd juice.

Detta hjälpte (83)

Delta i konversationen om denna produkt

Bruksanvisning Alpina SF 3008 Juicepress