Bruksanvisning Alpina ASH 2.5 E Kompostkvarn

Behöver du en bruksanvisning för en Alpina ASH 2.5 E Kompostkvarn? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 1.57 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Alpina ASH 2.5 E Kompostkvarn genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna Alpina-produkt?
Ja Nej
100%
0%
1 röst

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Behöver jag ha hörselskydd när jag använder en trädkrossar? Verifierad
Ja det borde du. Även om mängden buller som produceras av en trädgårdskrossar kan variera mellan märken och modeller, kan långvarig exponering för högt ljud orsaka permanent hörselskada. Det är därför det är en bra idé att använda hörselskydd.

Detta hjälpte (186)

Delta i konversationen om denna produkt

Геннадий Бондаренко 15-11-2021
Under arbete med att hugga grenar i ALPINA ASH-2.5 E-hackaren slog en stor kvist och hackaren stannade och startar inte längre. Vad ska man göra och vilken typ av fel det är

svara | Detta hjälpte (3)(Translated by Google)
Bruksanvisning Alpina ASH 2.5 E Kompostkvarn