Bruksanvisning AL-KO Easy Crush MH 2800 Kompostkvarn

Behöver du en bruksanvisning för en AL-KO Easy Crush MH 2800 Kompostkvarn? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 2.94 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om AL-KO Easy Crush MH 2800 Kompostkvarn genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna AL-KO-produkt?
Ja Nej
75%
25%
4 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Behöver jag ha hörselskydd när jag använder en trädkrossar? Verifierad
Ja det borde du. Även om mängden buller som produceras av en trädgårdskrossar kan variera mellan märken och modeller, kan långvarig exponering för högt ljud orsaka permanent hörselskada. Det är därför det är en bra idé att använda hörselskydd.

Detta hjälpte (186)

Delta i konversationen om denna produkt

Ryszard Szkotnicki 09-09-2019
Skicka mig instruktionsboken till AL-KO MH 2800 EASY CRUSH (112854), som jag köpte idag på Garden Center i Mielec, men manualen var inte bifogad den. Tack på förhand Ryszard Szkotnicki

svara | Detta hjälpte (0)(Translated by Google)
Сергей 05-05-2021
Svag mottagningskorg. Kan spricka vid leverans. Ett utbrott kom till mig. Jag märkte det redan hemma. Och det kostar ca 1000g. Det finns en justering av snittet (om det inte skär det, vände jag vridningen på sidan och beställningen). Det fungerar ganska tyst. Kraftfull 2,8 kW motor - när den slås på blinkar lampan i garaget. Sedan tuggar han det du stoppar i dig, dina öron anstränger sig inte. Generellt sett är enheten anständig.

svara | Detta hjälpte (0)(Translated by Google)
Ирина 09-08-2022
Hallå. Vad är skillnaden mellan AL-KO easy crush MH 2800 och 2810?

svara | Detta hjälpte (0)(Translated by Google)
Bruksanvisning AL-KO Easy Crush MH 2800 Kompostkvarn