Bruksanvisning AGK 10133 10-in-1 Fjärrkontroll

Behöver du en bruksanvisning för en AGK 10133 10-in-1 Fjärrkontroll? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 0.81 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om AGK 10133 10-in-1 Fjärrkontroll genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna AGK-produkt?
Ja Nej
Bli den första personen som betygsätter denna produkt
0 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Hur ansluter jag en universell fjärrkontroll till min TV? Verifierad
För att ansluta din universella fjärrkontroll behöver du modellnummer och varumärke för både fjärrkontrollen och TV: n. Det finns en lista med koder för märken och modellnummer i fjärrkontrollens manual.

Detta hjälpte (4182)
Vad är det genomsnittliga intervallet för en infraröd fjärrkontroll? Verifierad
En genomsnittlig infraröd fjärrkontroll hade en räckvidd på cirka 3 till 6 meter. Ju längre bort enheten är, desto svårare blir det att sikta.

Detta hjälpte (193)
Fungerar min fjärrkontroll också på andra TV-modeller av samma märke? Verifierad
Ofta fungerar en fjärrkontroll av en TV också på liknande modeller av samma märke. Det är dock ovanligt att det fungerar på alla modeller av det märket. Universella fjärrkontroller är mer lämpade för att göra detta.

Detta hjälpte (121)
Ett batteri i min enhet är oxiderat, kan jag fortfarande använda det säkert? Verifierad
Ja, enheten kan fortfarande användas säkert. Ta först bort det oxiderade batteriet. Använd aldrig bara händer för att göra detta. Rengör sedan batterifacket med en bomullspinne doppad i ättika eller citronsaft. Låt det torka och sätt i nya batterier.

Detta hjälpte (111)
Varför finns det bokstäver bredvid siffrorna på fjärrkontrollen? Verifierad
Vissa TV-inställningar kan kräva att du anger bokstäver. Det finns vanligtvis tre bokstäver eller andra tecken på en knapp. När bokstavsinmatning krävs kan du trycka på den knappen en gång för den första bokstaven, trycka två gånger på den andra bokstaven och trycka tre gånger på den tredje bokstaven. På så sätt kan text skrivas med ett minimum antal knappar.

Detta hjälpte (100)
Kan jag lämna ett utbytbart batteri i en enhet under lång tid? Verifierad
Utbytbara batterier kan stanna kvar i en enhet under lång tid om enheten används. När en enhet lagras under lång tid är det lämpligt att ta bort batterierna för att förhindra oxidation.

Detta hjälpte (75)

Loading…

Delta i konversationen om denna produkt

Heino Hagedorn 24-05-2020
Fjärrkontrollen fungerar inte med Boca DSR 104 OTA satellitmottagare. Gör jag något fel? Instruktionsboken är faktiskt tydlig. hälsning H. Hagtorn h.hagedorn61@web.de

svara | Detta hjälpte (0)(Translated by Google)
Denna bruksanvisning gavs ursprungligen ut av AGK.
Bruksanvisning AGK 10133 10-in-1 Fjärrkontroll