Bruksanvisning AEG US 900 XE Tigersåg

Behöver du en bruksanvisning för din AEG US 900 XE Tigersåg? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis på svenska. Den här produkten har för närvarande 3 vanliga frågor, 1 kommentarer och har 1 röst med ett genomsnittligt produktbetyg på 100/100. Om det här inte är bruksanvisningen du vill ha, vänligen kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

US 900 XE
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 6.41 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om AEG US 900 XE Tigersåg genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med AEG US 900 XE Tigersåg?
Ja Nej
100%
0%
1 röst

Delta i konversationen om denna produkt

Här kan du dela vad du tycker om AEG US 900 XE Tigersåg. Om du har en fråga, läs först noggrant igenom manualen. Att begära en manual kan göras genom att använda vårt kontaktformulär.

Alain Tollari 16-11-2021
Hej, Vad används 2-lägesväljaren till på us 900xe sabelsåg? Tack på förhand. Alain Tollari

svara | Detta hjälpte (0) (Översatt av Google)

Mer om denna bruksanvisning

Vi förstår att det är trevligt att ha en pappersbruksanvisning för din AEG US 900 XE Tigersåg. Du kan alltid ladda ner bruksanvisningen från vår hemsida och skriva ut den själv. Om du vill ha en originalbruksanvisning rekommenderar vi att du kontaktar AEG. De kanske kan tillhandahålla en originalbruksanvisning. Letar du efter bruksanvisningen för din AEG US 900 XE Tigersåg på ett annat språk? Välj ditt föredragna språk på vår hemsida och sök efter modellnumret för att se om vi har det tillgängligt.

Specifikationer

Märke AEG
Modell US 900 XE
Kategori Tigersågar
Filtyp PDF
Filstorlek 6.41 MB

Alla bruksanvisningar för AEG Tigersågar
Fler bruksanvisningar för Tigersågar

Vanliga frågor om AEG US 900 XE Tigersåg

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Vad används en tigersåg till? Verifierad

Tack vare det utbytbara sågbladet kan denna såg användas till nästan alla material. Den används ofta vid installations- och sanitetsarbeten.

Detta hjälpte (42) Läs mer

Behöver jag bära ögonskydd när jag använder en fram- och återgående såg? Verifierad

Ja. Små partiklar kan flyga upp under sågningen. När dessa träffar ett öga kan de orsaka permanent ögonskada. Det är därför det alltid är nödvändigt att bära ögonskydd.

Detta hjälpte (24) Läs mer

Kan jag förvara elverktyg i ett skjul eller garage? Verifierad

Generellt sett kan du förvara elverktyg i ett skjul eller garage, även om det ibland fryser där. Det är dock bättre för elverktygets livslängd att förvara det på en torr plats utan större temperaturfluktuationer. I ett skjul eller garage kan temperaturskillnader orsaka kondens som kan orsaka rost. Dessutom håller verktyg som går på batteri kortare och laddas inte lika bra vid mycket låga temperaturer. För att vara säker på hur ditt elverktyg behöver förvaras, läs alltid bruksanvisningen noggrant.

Detta hjälpte (11) Läs mer
Bruksanvisning AEG US 900 XE Tigersåg

Relaterade produkter

Relaterade kategorier