Bruksanvisning AEG BKS 18 Cirkelsåg

Behöver du en bruksanvisning för en AEG BKS 18 Cirkelsåg? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 2.97 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om AEG BKS 18 Cirkelsåg genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna AEG-produkt?
Ja Nej
Bli den första personen som betygsätter denna produkt
0 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Hur många millimeter behöver sågen skjuta ut under materialet jag sågar? Verifierad
Det är bäst att hålla detta på 3 mm eller mer. När det är mindre finns det en chans att materialet går sönder eller leder till ett ful resultat.

Detta hjälpte (58)
Behöver jag ha hörselskydd när jag använder en cirkelsåg? Verifierad
Ja det borde du. Även om bullermängden från en cirkelsåg kan variera mellan märken och modeller kan långvarig exponering för högt ljud orsaka permanent hörselskada. Det är därför det är en bra idé att använda hörselskydd.

Detta hjälpte (15)

Delta i konversationen om denna produkt

Bruksanvisning AEG BKS 18 Cirkelsåg