Bruksanvisning Adler AD 6309 Ugn

Behöver du en bruksanvisning för en Adler AD 6309 Ugn? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 3.81 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Adler AD 6309 Ugn genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna Adler-produkt?
Ja Nej
Bli den första personen som betygsätter denna produkt
0 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Min ugn blir inte tillräckligt varm, vad ska jag göra? Verifierad
En termostat ser till att ugnen värms upp till önskad temperatur. Troligen är termostaten defekt. Låt en tekniker byta ut den. I tveksamma fall, ta kontakt med leverantören.

Detta hjälpte (1886)
Vad är pyrolys? Verifierad
Vissa ugnar är utrustade med en pyrolysfunktion. Detta är ett rengöringssystem som bränner smuts och fett i ugnen med mycket höga temperaturer. Efter pyrolys kommer all smuts att ha förvandlats till ask och lätt kan tas bort. Om ugnen har en pyrolysfunktion, är det lämpligt att använda den 3 till 4 gånger om året för att hålla ugnen ren.

Detta hjälpte (1663)
När jag använder ugnen finns det ofta matrester som faller på botten och orsakar rök. Hur kan jag förhindra detta? Verifierad
Många ugnar har både ett galler och en bakplåt. När maten tillagas på gallret kan bakplåten placeras på botten för att förhindra att matrester brinner och orsakar rök.

Detta hjälpte (382)
Rök ackumuleras i ugnen vid uppvärmning, varför är det? Verifierad
Förmodligen finns det matrester från tidigare användning kvar i ugnen. Särskilt fettrester kan generera rök vid uppvärmning. Rengör ugnen ordentligt.

Detta hjälpte (381)
Kan jag förbereda flera föremål samtidigt med fler grillbrickor? Verifierad
Tekniskt är detta möjligt. Det beror dock på typ av mat om du behöver justera beredningstiden eller byta brickorna halvvägs under beredningen.

Detta hjälpte (381)

Loading…

Delta i konversationen om denna produkt

Bruksanvisning Adler AD 6309 Ugn