Bruksanvisningar för Hörapparater

Nedan hittar du alla märken för Hörapparater för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Klicka på ett märke för att se en lista med alla modeller. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns ditt märke inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Vad betyder ITE, ITC, CIC och BTE? Verifierad

Dessa akronymer anger hur en hörapparat placeras och betyder följande: ITE = In The Ear (i örat), ITC = In The Canal (i hörselgången), CIC = Completely In Canal (helt och hållet i hörselgången) och BTE = Behind The Ear (bakom örat).

Detta hjälpte (178) Läs mer

Hur kan jag rengöra och underhålla min hörapparat? Verifierad

Hörapparater bör rengöras regelbundet med en torr trasa och hållas borta från fukt. Det rekommenderas också att byta batterierna vid behov och att göra regelbundna kontroller hos en audionom.

Detta hjälpte (95) Läs mer

Hur länge håller hörapparater? Verifierad

Livslängden på hörapparater kan variera beroende på enhetens typ och kvalitet. I genomsnitt kan hörapparater hålla allt från 3 till 7 år. Det är viktigt att ha regelbundna kontroller och underhåll med en audionom för att säkerställa enhetens livslängd.

Detta hjälpte (76) Läs mer