Bruksanvisningar för Crosstrainer

Nedan hittar du alla märken för Crosstrainer för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Klicka på ett märke för att se en lista med alla modeller. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns ditt märke inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Vad är skillnaden mellan en cross trainer med svänghjulet fram eller bak? Verifierad
Cross-tränare som har svänghjulet i ryggen är ofta mindre. På dessa cross trainers kan du i allmänhet också göra mindre steg. När svänghjulet är framför är cross trainer i allmänhet större och låter dig göra större steg.

Detta hjälpte (167) Läs mer
Vilka muskler tränas när du använder en cross trainer? Verifierad
När du använder en cross trainer korrekt tränar du nästan alla muskler. Under ett träningspass använder du rygg-, axel-, arm-, buk-, gluteal- och benmuskler.

Detta hjälpte (161) Läs mer
Är det svårt för mina knän att använda en cross trainer? Verifierad
Nej. Under träningen stannar fötterna på pedalerna och du gör mjuka rörelser. Detta innebär att ingen kraft appliceras på knäna, vilket är fallet med till exempel löpning.

Detta hjälpte (136) Läs mer