Bruksanvisning SilverCrest IAN 91000 Ansiktsbastu

Behöver du en bruksanvisning för en SilverCrest IAN 91000 Ansiktsbastu? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 1.27 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om SilverCrest IAN 91000 Ansiktsbastu genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna SilverCrest-produkt?
Ja Nej
Bli den första personen som betygsätter denna produkt
0 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Vad är modellnumret på min SilverCrest-produkt? Verifierad
Även om vissa SilverCrest-produkter har ett alternativt modellnummer, har alla ett IAN-nummer som produkten kan identifieras med.

Detta hjälpte (2778)
Kan jag använda en ansiktsbastu varje dag? Verifierad
Det rekommenderas inte att använda en ansiktsbastu varje dag. Mycket regelbunden användning kan leda till torrhet och irritation i huden.

Detta hjälpte (9)

Delta i konversationen om denna produkt

Bruksanvisning SilverCrest IAN 91000 Ansiktsbastu