Bruksanvisning REV 25300 Kopplingsur

Behöver du en bruksanvisning för en REV 25300 Kopplingsur? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 9.27 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om REV 25300 Kopplingsur genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna REV-produkt?
Ja Nej
45%
55%
119 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Min tidsbrytare ger ett mjukt skramlande ljud, är det normalt? Verifierad
Mekaniska tidsbrytare har en intern mekanism som kan producera ett mjukt skramlande ljud. Dessa tidsbrytare kan också ge ett tydligt klick när de slås på och av.

Detta hjälpte (540)

Delta i konversationen om denna produkt

E. Buske 09-12-2020
Kära herr eller fru, Jag tyckte att bilderna gjorde det enkelt att ställa in timern. Tyvärr är så inte fallet Beskrivningen är obegriplig och tryckt så liten att den knappt går att läsa. Också på grund av det ljusa trycket. Det är väldigt utmattande att läsa. Kanske kan man utforma beskrivningen på ett sådant sätt att den är begriplig för människor som inte har så mycket kunskap om teknik.

svara | Detta hjälpte (19)(Translated by Google)
Reinhard Lebersorger 03-12-2021
Instruktionsboken är mycket svår att förstå och förstå. Jag förstår inte hur man kan publicera en sådan guide utan att testa den med många människor först.

svara | Detta hjälpte (2)(Translated by Google)
Edelgard Meier 72 Jahre 19-12-2021
Jag måste hålla med E.Buske, jag trodde det berodde på min ålder eller så är jag inte blond alls

svara | Detta hjälpte (2)(Translated by Google)
Regina Meyer 09-01-2022
Hej, i flera år har jag försökt förstå den här jävla manualen utan att lyckas. Jag tror att jag ska slå sönder timers med en hammare den här gången och köpa en produkt som förklaras på ett begripligt sätt. Tyvärr köpte jag flera samtidigt. Det kan vara så att klockan fungerar bra när man väl har lyckats programmera den, men för det måste man plugga elektronik. Hälsningar, R. Meyer

svara | Detta hjälpte (2)(Translated by Google)
Wolfgang Merz 22-07-2022
det är en katastrof att ställa in detta timerobjekt på 25300. Beskrivningen är tryckt för liten och allt är eländigt beskrivet. Trots olika försök har jag inte lyckats få timern att fungera. Olämplig för den vanliga konsumenten. Köp en annan produkt till mig nu. Vänliga Hälsningar

svara | Detta hjälpte (2)(Translated by Google)

Loading…

Siegfried Wachter 23-11-2020
Funktionell livslängd för kort.

svara | Detta hjälpte (1)(Translated by Google)
Сергей 14-11-2019
Jag gillar. Det fungerar länge.

svara | Detta hjälpte (0)(Translated by Google)
Bernhard Gruber 16-02-2020
Bästa herr eller fru, Tillverkaren har ett produktansvar, problemet kan inte bara föras vidare till tredje part, såsom ett Repair Cafe! För där får endast instruktionerna för reparationer ges!

svara | Detta hjälpte (0)(Translated by Google)
Münir Saraç 04-09-2020
Hej där; Jag köpte 1 av denna produkt och jag är mycket nöjd. Jag kunde inte hitta den här produkten på marknaden, var kan jag hitta den, kan du ge mig information? Vad är priset?

svara | Detta hjälpte (0)(Translated by Google)
Michael Hartmann 11-09-2020
Programmet har nyligen slutat köra. Eftersom jag har två och den här visas uppe till höger (förmodligen ett S), kan det vara relaterat till det? Om så är fallet, hur försvinner S. Hittar inget i instruktionerna. tack för hjälpen

svara | Detta hjälpte (0)(Translated by Google)
Kasım 01-07-2022
varv 25300 Hur man ställer in tid och datum, jag kunde inte hitta en video

svara | Detta hjälpte (0)(Translated by Google)
Manfred Hörner 07-09-2022
REV 25300 Omkopplingstid 1 på MÅN-SÖN 2:30 från MÅN-SÖN 2:28 fungerar inte, Jag vill bara ha en kort paus på 1-2 minuter runt 02:30 varje kväll under hela tiden (mån-sön). Hur programmerar jag detta? Tack på förhand för ett svar. Tack så mycket. Annars fungerar klockan jättebra, även om jag faktiskt bara har haft den igång över julen och årsskiftet och resten av tiden har den stått i källaren. Manfred

svara | Detta hjälpte (0)(Translated by Google)
Ted Herold 05-12-2022
Jag kan bara hålla med om de negativa åsikterna om bruksanvisningen för urkopplaren 25300! Jag har aldrig läst en så asocial guide som denna i mitt liv! Antingen kände utvecklaren inte för det eller så var han bara trött på sitt jobb! Men det hade varit ärligare om han bara hade skrivit: Lämna mig ifred! Utan dessa "instruktioner" och att bara följa din intuition kommer du att nå ditt mål snabbare.

svara | Detta hjälpte (0)(Translated by Google)
Uwe 01-08-2023
Du vill inte föreställa dig vad en japan skulle ha gjort om de hade utvecklat den här skiten

svara | Detta hjälpte (0)(Translated by Google)
Bruksanvisning REV 25300 Kopplingsur