Bruksanvisning - Matsui M1DVD10E DVD spelare

Behöver du en bruksanvisning för en Matsui M1DVD10E DVD spelare? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 13.4 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Matsui M1DVD10E DVD spelare genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna Matsui-produkt?
Ja Nej
Bli den första personen som betygsätter denna produkt
0 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Kan en DVD-spelare spela upp CD-skivor? Verifierad
Ja, nästa alla DVD-spelare kan spela upp CD-skivor.

Detta hjälpte (59)
Kan jag reparera repor på en DVD själv? Verifierad
Repor förhindrar att lasern läser skivan korrekt. När reporna bara är ytliga är det möjligt att reparera dem själv genom att polera skivan med en lätt slipande förening. Helst använder du en professionell slipmedel men det är också möjligt att använda vanlig tandkräm. Efter att du har polerat skivan måste den tvättas och torka. Det finns specialiserade företag som kan göra detta.

Detta hjälpte (1)

Delta i konversationen om denna produkt

Denna bruksanvisning gavs ursprungligen ut av Matsui.