Hard Head Kassaskåp

Nedan hittar du alla modeller för Hard Head Kassaskåp för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns din modell inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Låset på mitt elektroniska värdeskåp öppnas inte, men jag är säker på att koden jag anger är korrekt. Vad ska jag göra? Verifierad
Detta kan hända om batterispänningen är för låg. Orsaken till det kan vara billiga eller nästan urladdade batterier. Byt ut batterierna och försök igen. Om det inte löser problemet, ta kontakt med tillverkaren.

Detta hjälpte (406)
När bör jag förankra/låsa fast mitt värdeskåp? Verifierad
I allmänhet är det en bra idé att förankra/låsa fast värdeskåpet om det väger mindre än 1000 kg. Det förhindrar att en tjuv stjäl hela skåpet. Det kan också hända att försäkringsbolaget kräver att värdeskåpet sitter fast. Anlita alltid en specialist för att förankra värdeskåpet.

Detta hjälpte (51)