Bruksanvisningar för Dorel Home Våningssängar

Nedan hittar du alla modeller för Dorel Home Våningssängar för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns din modell inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Vad är minsta tjocklek på en madrass? Verifierad
För att madrasser ska vara komfortabla bör de vara minst 16 cm tjocka.

Detta hjälpte (54)
Hur mycket utrymme ska det finnas mellan ovansidan av den övre madrassen i en våningssäng och taket? Verifierad
För att garantera optimal rörelsefrihet är det bäst att lämna minst 75 cm fritt utrymme mellan den övre madrassens ovansida och taket.

Detta hjälpte (53)
Hur ska jag underhålla en våningssäng? Verifierad
För att förlänga våningssängens livslängd och säkerställa att ditt barn är säkert rekommenderas det att du regelbundet kontrollerar bultarna och drar åt dem vid behov.

Detta hjälpte (39)
Vad är skillnaden mellan en träbädd och en metallram? Verifierad
Sängramar i trä är vanligtvis robustare än sängramar av metall. Detta innebär att med en metallbäddram måste styrkan kontrolleras oftare och skruvarna måste dras åt oftare.

Detta hjälpte (1)