Bruksanvisning - Flex PD 2G 18.0-EC Borrskruvdragare

Behöver du en bruksanvisning för en Flex PD 2G 18.0-EC Borrskruvdragare? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 8.47 MB)

advertisement

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Flex PD 2G 18.0-EC Borrskruvdragare genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna Flex-produkt?
Ja Nej
Bli den första personen som betygsätter denna produkt
0 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Jag fortsätter att ta bort skruvhuvudet när jag använder borrskruvdragaren. Varför är det så? Verifierad
De flesta borrskruvar kan ställas in för att skruva hårdare eller mjukare. Om huvudet fortsätter att avlägsnas borde troligen borrföraren sättas i en annan inställning. När det är en trådlös enhet, se alltid till att batteriet är laddat för att få ett optimalt resultat.

Detta hjälpte (5)
Behöver jag bära hörselskydd när jag använder en borr? Verifierad
Ja det borde du. Även om mängden buller som en borr producerar kan variera mellan märken och modeller, kan långvarig exponering för högt ljud orsaka permanent hörselskada. Det är därför det är en bra idé att använda hörselskydd.

Detta hjälpte (0)

Delta i konversationen om denna produkt

Denna bruksanvisning gavs ursprungligen ut av Flex.