Bruksanvisningar för Kaninburar

Nedan hittar du alla märken för Kaninburar för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Klicka på ett märke för att se en lista med alla modeller. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns ditt märke inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Hur ofta ska jag rengöra kaninburen? Verifierad
Det rekommenderas att rengöra kaninburen minst två gånger i veckan. Strö som blivit vått av urin bör tas bort dagligen.

Detta hjälpte (12)
Fram till vilka temperaturer kan min kanin stanna ute i pennan? Verifierad
En kanin kan stanna ute med temperaturer så låga som -20 ° C. Vid dessa temperaturer är det viktigt att se till att dricksvattnet inte fryser och att pennan inte fångar för mycket vind. Å andra sidan kan en temperatur på 24 ° C göra det för varmt inuti pennan. Se till att pennan inte placeras direkt i solen och lägg en våt handduk över den vid behov. Vid extrema temperaturer är det lämpligt att ta ditt djur in.

Detta hjälpte (10)