Bruksanvisning DeLonghi EMFI Mjölkskummare

Behöver du en bruksanvisning för en DeLonghi EMFI Mjölkskummare? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 7.82 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om DeLonghi EMFI Mjölkskummare genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna DeLonghi-produkt?
Ja Nej
100%
0%
1 röst

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Mjölken kommer inte att skumma ordentligt, varför är det? Verifierad
Det är möjligt att mjölkskummaren inte rengjordes ordentligt efter tidigare användning. Gamla rester kan förhindra att mjölken skummar ordentligt. Beroende på enhet kan det alltid finnas en del av mjölken som inte skummar. Det här är normalt.

Detta hjälpte (219)
Vilken sorts mjölk kan jag använda i min mjölkskummare? Verifierad
I princip kan alla typer av mjölk som inte har tillsatt smak eller socker användas, även sojamjölk. För att få bästa möjliga skum, är proteinet i mjölken viktig. Proteinet försämras när mjölken har stått ett tag, eller om paketet har varit öppet. Det är bäst att alltid använda mjölk från en nyöppnad förpackning.

Detta hjälpte (168)

Delta i konversationen om denna produkt

Denna bruksanvisning gavs ursprungligen ut av DeLonghi.
Bruksanvisning DeLonghi EMFI Mjölkskummare