Bruksanvisning Defort DEC-1646N Kedjesåg

Behöver du en bruksanvisning för en Defort DEC-1646N Kedjesåg? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 2.87 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Defort DEC-1646N Kedjesåg genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna Defort-produkt?
Ja Nej
100%
0%
1 röst

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Hur spänd ska kedjan på min motorsåg vara? Verifierad
Kedjespänningen är rätt när kedjan är i kontakt med svärdets undersida och du lätt kan dra runt den för hand.

Detta hjälpte (512)
Behöver jag bära ögonskydd när jag använder motorsåg? Verifierad
Ja. Små partiklar kan flyga upp under sågningen. När dessa träffar ett öga kan de orsaka permanent ögonskada. Det är därför det alltid är nödvändigt att bära ögonskydd.

Detta hjälpte (46)
Behöver jag bära hörselskydd när jag använder motorsåg? Verifierad
Ja det borde du. Även om mängden buller som produceras av en motorsåg kan variera mellan märken och modeller, kan långvarig exponering för högt ljud orsaka permanent hörselskada. Det är därför det är en bra idé att använda hörselskydd.

Detta hjälpte (45)

Delta i konversationen om denna produkt

Bruksanvisning Defort DEC-1646N Kedjesåg