Canon XH G1 Videokamera

Behöver du en manual för en Canon XH G1 Videokamera? Nedan kan du se och ladda ner PDF-manualen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är manualen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder manualen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

pdf2htmlEX
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna manual om det verkligen är nödvändigt)
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 8,53 MB)

advertisement

Betyg

Berätta vad du tycker om Canon XH G1 Videokamera genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna Canon-produkt?
Ja Nej
Bli den första personen som betygsätter denna produkt
0 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Hur kan jag förhindra "röda ögon" i mina bilder? Verifierad
"Röda ögon"-fenomenet orsakas av att för mycket ljus på för kort tid når ögonen på personerna i bilden. Denna effekt är ännu starkare i en mörk atmosfär. Följande kan göras för att förhindra det: Låt inte folk titta direkt i kameran, skapa mer ljus, ta bilden närmare motivet eller minska användningen av zoomfunktionen.

Detta hjälpte (7)
Vad är en megapixel? Verifierad
En megapixel (MP) motsvarar en miljon pixlar Megapixlar används bland annat för att indikera upplösningen hos digitalkameror och videokameror. En kamera som producerar bilder på 1280x960 pixlar har till exempel en upplösning på cirka 1,3 MP. Även om det finns många faktorer som påverkar bildkvaliteten kan det sägas att fler megapixlar ger en en bättre bild.

Detta hjälpte (6)

Delta i konversationen om denna produkt

Denna manual gavs ursprungligen ut av Canon.