Bruksanvisning - Britax-Römer Max-Way Bilbarnstol

Behöver du en bruksanvisning för en Britax-Römer Max-Way Bilbarnstol? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 2.72 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Britax-Römer Max-Way Bilbarnstol genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna Britax-Römer-produkt?
Ja Nej
67%
33%
3 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Vad är det säkraste stället att placera en bilbarnstol? Verifierad
Detta beror delvis på bilen, men i allmänhet är mitten av baksätet det säkraste stället. Här är barnet så långt bort som möjligt från sidorna och därmed bäst skyddat vid en olycka. Detta är dock endast fallet om det finns ett fullständigt 3-punkts säkerhetsbälte. Om det bara finns ett knäbälte är det säkrare att använda en fönsterplats i baksätet.

Detta hjälpte (508)
Kan Isofix bilbarnstolar placeras i bilar utan Isofix? Verifierad
De mest tillgängliga Isofix-bilsätena har universellt godkännande för att säkra med säkerhetsbälten, förutom bilspecifikt godkännande. Detta gör det möjligt att säkra sätet med säkerhetsbälten. Läs manualen för bilsätet för mer information. Det finns Isofix bilsäten som inte kan säkras med säkerhetsbälten.

Detta hjälpte (299)
Kan jag använda bilbrännaren i ett flygplan? Verifierad
Det finns inga internationella riktlinjer för användning av bilbarnstolar i flygplan. Beroende på modell är det möjligt att bilsätet är lämpligt för detta. Huruvida det är tillåtet beror på flygbolaget. Kontakta alltid flygbolaget i förväg för att verifiera detta.

Detta hjälpte (70)
Hur länge kan mitt barn sitta i en bilbarnstol? Verifierad
Låt inte ditt barn sitta i en bilstol längre än 1,5 till 2 timmar om dagen. Många moderna barnvagnar erbjuder möjligheten att fästa bilbarnstolen ovanpå, vilket möjliggör snabb transport av ditt barn. Överstig i så fall inte 1,5 till 2 timmar om dagen.

Detta hjälpte (65)
Vad är Isofix? Verifierad
Isofix är ett internationellt standardiserat system för montering av bilsäten i bilar. Det finns Isofix monteringsfästen i bilen. Dessa fästen är placerade mellan ryggstödet och baksätets säte och är anslutna till bilens kaross. Isofix bilbarnstol är utrustad med krokar som enkelt kan fästas på monteringsfästena.

Detta hjälpte (39)
Kan alla Isofix bilbarnstolar monteras i alla bilar med Isofix? Verifierad
Nej, det finns universella och icke-universella Isofix-bilstolar. En icke-universell Isofix-bilstol kan endast användas i avsedda bilar. Sätet kommer med en lista över bilmodeller som är lämpliga för användning med sätet. En universell Isofix-bilstol kan endast användas i bilar som är utrustade med Isofix och en Top Tether-fästpunkt.

Detta hjälpte (38)

Loading…

Delta i konversationen om denna produkt

Juri Nerep 10-02-2019
Hej Tog av klädseln för tvätt på vår bilbarnstol B Multitech II men nu har jag inte full koll på hur återklä stolen, särskilt bältena. Finns det någon instruktion för det? Vi har stolen framåtvänt i baksätet. Mvh Juri Nerep, juri@telia.com

svara | Detta hjälpte (29)
Birgitta Karlberg 03-11-2019
Fick ni tag på bruksanvisning

Detta hjälpte (17)
Björn Svensson 20-09-2020
Finns det någon regel på om den bakåtvända stolen får vara utanför sätet? Jag har haft hela bilstolen på sätet för att få bra trygghet men barnet börjar få ont om plats för benen nu. Finns det någon regel på det, är det bara tilö instrumentbrädan eller stolen framför man ska tänka på det? Mvh Björn

svara | Detta hjälpte (0)
Denna bruksanvisning gavs ursprungligen ut av Britax-Römer.