Bruksanvisning Braun FS 20 MultiGourmet Ångkokare

Behöver du en bruksanvisning för en Braun FS 20 MultiGourmet Ångkokare? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 2.6 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Braun FS 20 MultiGourmet Ångkokare genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna Braun-produkt?
Ja Nej
Bli den första personen som betygsätter denna produkt
0 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Finns det någon BPA i plasten som används i Brauns produkter? Verifierad
Braun indikerar att det i alla produkter inte finns någon BPA som används i delar som kan komma i kontakt med livsmedel.

Detta hjälpte (208)
Hur förbereder jag ris i en ångkokare? Verifierad
Detta är möjligt genom att lägga riset i en skål och placera skålen i ångkokaren. Vissa modeller har en lämplig skål. Tillagningstiden kan variera mellan märken och modeller.

Detta hjälpte (129)

Delta i konversationen om denna produkt

Sirkka Rissanen 10-11-2021
Min fråga är: hur man rengör en tuftad vattentank som får ett förstenat vattenlager att fungera och är en bra apparat, men jag skulle vilja hålla den ren. tack

svara | Detta hjälpte (0)(Translated by Google)
Denna bruksanvisning gavs ursprungligen ut av Braun.
Bruksanvisning Braun FS 20 MultiGourmet Ångkokare