Bruksanvisning Braun FS 10 MultiGourmet Ångkokare

Behöver du en bruksanvisning för en Braun FS 10 MultiGourmet Ångkokare? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 2.51 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Braun FS 10 MultiGourmet Ångkokare genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna Braun-produkt?
Ja Nej
100%
0%
1 röst

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Finns det någon BPA i plasten som används i Brauns produkter? Verifierad
Braun indikerar att det i alla produkter inte finns någon BPA som används i delar som kan komma i kontakt med livsmedel.

Detta hjälpte (208)
Hur förbereder jag ris i en ångkokare? Verifierad
Detta är möjligt genom att lägga riset i en skål och placera skålen i ångkokaren. Vissa modeller har en lämplig skål. Tillagningstiden kan variera mellan märken och modeller.

Detta hjälpte (129)

Delta i konversationen om denna produkt

Denna bruksanvisning gavs ursprungligen ut av Braun.
Bruksanvisning Braun FS 10 MultiGourmet Ångkokare