Bruksanvisning Bosch PMD 10 Väggscanner

Behöver du en bruksanvisning för en Bosch PMD 10 Väggscanner? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 6.24 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Bosch PMD 10 Väggscanner genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna Bosch-produkt?
Ja Nej
32%
68%
38 röster

Delta i konversationen om denna produkt

Serge raimbault 20-10-2019
Efter att ha serverat en gång i 5 minuter fungerar den inte alls längre, den upptäcker allt när det absolut inte finns något att upptäcka. Ingen tillförlitlighet därför på denna produkt som i slutändan kan visa sig vara extremt farlig. Mycket starkt besviken

svara | Detta hjälpte (0)(Translated by Google)
Jürgen Vogel 22-11-2019
Har ägt enheten i 4 år nu och har använt den 2 till 3 gånger år. Under mitt mätförsök idag svarade inte apparaten längre! (Naturligtvis var batteriet laddat) !!! Vad mer kan jag göra för att få tillbaka enheten? blir funktionell..?

svara | Detta hjälpte (0)(Translated by Google)
Der Heimwerker 28-08-2021
Jag köpte den här enheten för att jag ville komma bort från min gamla billiga enhet. På cirka 15 uppdrag hittills har det inte visat mig ett rimligt resultat en enda gång. Varje gång den billiga enheten togs ut och borrades säkert. Kanske är Bosch-delen alldeles för känslig. För mig ett klart dåligt köp. Inte att rekommendera.

svara | Detta hjälpte (0)(Translated by Google)
Denna bruksanvisning gavs ursprungligen ut av Bosch.
Bruksanvisning Bosch PMD 10 Väggscanner