Bruksanvisning Bosch BHN24L Handdammsugare

Behöver du en bruksanvisning för en Bosch BHN24L Handdammsugare? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 3.56 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Bosch BHN24L Handdammsugare genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna Bosch-produkt?
Ja Nej
Bli den första personen som betygsätter denna produkt
0 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Kan jag använda en vanlig dammsugare för att suga upp aska? Verifierad
Nej, detta är absolut inte möjligt. Ask som verkar sval kan fortfarande vara varm eller till och med varm inuti. En vanlig dammsugare är inte avsedd för detta och det kan orsaka brand. Dessutom är filtren för vanliga dammsugare inte alltid lämpliga för att hålla kvar extremt små partiklar som ask. Den kan då nå dammsugarens motor och orsaka skador.

Detta hjälpte (7)
Vad är HEPA? Verifierad
HEPA står för högeffektiv partikulär luft. Många dammsugare har ett HEPA-filter. Ett HEPA-filter stoppar minst 85% och högst 99,999995% av alla partiklar på 0,3 mikrometer (µm) och uppåt.

Detta hjälpte (5)

Delta i konversationen om denna produkt

Denna bruksanvisning gavs ursprungligen ut av Bosch.
Bruksanvisning Bosch BHN24L Handdammsugare