Bruksanvisning Biltema 37-758 Hjälpstart

Behöver du en bruksanvisning för en Biltema 37-758 Hjälpstart? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 1.17 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Biltema 37-758 Hjälpstart genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna Biltema-produkt?
Ja Nej
Bli den första personen som betygsätter denna produkt
0 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Vad betyder mAh? Verifierad
mAh står för milliampère / timme och indikerar batteriets effekt. Ett batteri på till exempel 2000 mAh kommer att leverera 2000 milliampère per timme och kan köra en radio som använder 250 mA per timme i 8 timmar. Ett batteri med högre mAh har längre körtid.

Detta hjälpte (36)

Delta i konversationen om denna produkt

Bruksanvisning Biltema 37-758 Hjälpstart