Bruksanvisning Best Tools AG180E Vinkelslip

Behöver du en bruksanvisning för en Best Tools AG180E Vinkelslip? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 1.1 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Best Tools AG180E Vinkelslip genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna Best Tools-produkt?
Ja Nej
Bli den första personen som betygsätter denna produkt
0 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

På vilka material kan jag använda en vinkelslip? Verifierad
Vinkelslipar är mest lämpade för användning på metall och sten. Maskinen genererar mycket värme och är därför inte lämplig att använda på trä eller plast.

Detta hjälpte (50)
Behöver jag ha hörselskydd när jag använder en vinkelslip? Verifierad
Ja det borde du. Även om bullermängden som produceras av en vinkelslip kan variera mellan märken och modeller, kan långvarig exponering för högt ljud orsaka permanent hörselskada. Det är därför det är en bra idé att använda hörselskydd.

Detta hjälpte (9)
Behöver jag bära ögonskydd när jag använder en vinkelslip? Verifierad
Ja. Små partiklar kan flyga upp under slipningen. När dessa träffar ett öga kan de orsaka permanent ögonskada. Det är därför det alltid är nödvändigt att bära ögonskydd.

Detta hjälpte (6)

Delta i konversationen om denna produkt

Bruksanvisning Best Tools AG180E Vinkelslip