Bruksanvisning Bauer P6 Automatic 300 Projektor

Behöver du en bruksanvisning för en Bauer P6 Automatic 300 Projektor? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 8.01 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Bauer P6 Automatic 300 Projektor genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna Bauer-produkt?
Ja Nej
100%
0%
3 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Kan jag stänga av projektorn omedelbart efter användning? Verifierad
När projektorn har använts är lampan väldigt het. Det rekommenderas att lämna projektorn på efter användning och låta lampan svalna med hjälp av den inbyggda fläkten. Det förlänger lampans livslängd.

Detta hjälpte (116)
Vad är keystone-korrigering? Verifierad
En projektor kan ofta inte placeras rakt framför en skärm eller vägg. Den projicerade bilden kan bli förvrängd på grund av detta. Detta är keystone-effekten. Keystone-korrigering är en funktion som hanterar denna snedvridning. Inte alla projektorer erbjuder keystone-korrigering.

Detta hjälpte (77)
Vad är kontrastförhållandet? Verifierad
Kontrastförhållandet berättar hur långt den vitaste vita är från den svartaste. Ett kontrastförhållande på exempelvis 400: 1 betyder att den svartaste på skärmen är 400 gånger mörkare än den vitaste vita. Ett högt kontrastförhållande bidrar till bildens skärpa.

Detta hjälpte (41)

Delta i konversationen om denna produkt

Bruksanvisning Bauer P6 Automatic 300 Projektor