Bruksanvisning Bath Deluxe Lincoln Toalettsits

Behöver du en bruksanvisning för en Bath Deluxe Lincoln Toalettsits? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 1.47 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Bath Deluxe Lincoln Toalettsits genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna Bath Deluxe-produkt?
Ja Nej
Bli den första personen som betygsätter denna produkt
0 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Vad är skillnaden mellan en trä- och en toalettstol i plast? Verifierad
Toalettsitsar i trä är tyngre och känns kraftigare. De värms också snabbare upp till kroppstemperaturen. Toalettstolar av plast håller längre och erbjuder fler möjligheter i form och design.

Detta hjälpte (46)

Delta i konversationen om denna produkt

Bruksanvisning Bath Deluxe Lincoln Toalettsits