Bruksanvisning Batavus Milano E-go Elcykel

Behöver du en bruksanvisning för en Batavus Milano E-go Elcykel? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 9.2 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Batavus Milano E-go Elcykel genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna Batavus-produkt?
Ja Nej
67%
33%
6 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Hur ofta måste jag smörja cykelkedjan? Verifierad
Vid normal användning rekommenderas det att smörja kedjan en gång i månaden. Om cykeln används mycket behöver kedjan smörjas oftare. Smörj den också efter cykling i kraftigt regn eller stora mängder damm.

Detta hjälpte (199)
Vad är rätt däcktryck för en cykel? Verifierad
Ett cykeldäck måste pumpas upp ganska hårt. Det exakta trycket kan vara olika för varje cykel och märke, men i allmänhet är det bra att använda minst 3,5 till 4,5 bar. Det ideala trycket anges ofta på däcket.

Detta hjälpte (168)
Vad säger hjulets storlek om min cykel? Verifierad
Med ett större hjul kommer du att resa längre avstånd med en enda rotation. Utan extra kugghjul eller annat hjälp kommer detta ofta också att kosta mer ansträngning. Det är därför inte sant att cyklar med större hjul går snabbare.

Detta hjälpte (91)
Däcken på min cykel är platta, fast jag inte har använt den på länge. Hur kommer det sig? Verifierad
Cykeldäck är tillverkade av gummi. Det är en naturprodukt som kan torka ut. Däcken åldras även när de inte används, till exempel om de regelbundet utsätts för solljus. Ett torrt gummidäck kan spricka eller punkteras under den första åkturen.

Detta hjälpte (89)

Delta i konversationen om denna produkt

Nigel banyard 10-06-2021
Hej, tar du bort bakhjulet (puncture0

svara | Detta hjälpte (0)(Translated by Google)
Bruksanvisning Batavus Milano E-go Elcykel