Bruksanvisningar för Sterilisatorer

Nedan hittar du alla märken för Sterilisatorer för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Klicka på ett märke för att se en lista med alla modeller. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns ditt märke inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Jag steriliserar flaskorna varje dag, men det finns fortfarande mjölkrester i dem. Varför är det så? Verifierad

Tvätta alltid flaskorna innan du steriliserar dem. En sterilisator används för att döda bakterier men är inte ett alternativ till en borste eller diskmaskin.

Detta hjälpte (72) Läs mer

Botten på min sterilisator blev brun, vad ska jag göra? Verifierad

Det här är förmodligen avlagringar och ett tecken på att du bör avkalka din sterilisator. Se manualen för din specifika sterilisator för att lära dig hur du avkalkar din modell.

Detta hjälpte (0) Läs mer

Kan jag torka en flaska manuellt efter sterilisering? Verifierad

Nej, detta rekommenderas inte. Vattnet som blir kvar på flaskan är sterilt och innehåller inga bakterier. Genom att manuellt torka flaskan kommer nya bakterier att läggas till, vilket gör att flaskan inte längre är steril.

Detta hjälpte (0) Läs mer

Hur ofta ska jag avkalka min sterilisator? Verifierad

När sterilisatorn används regelbundet bör den avkalkas minst en gång var 4:e vecka, beroende på vattenkvaliteten i ditt specifika område.

Detta hjälpte (0) Läs mer