Bruksanvisning Bang and Olufsen BeoSound 3000 CD-spelare

Behöver du en bruksanvisning för en Bang and Olufsen BeoSound 3000 CD-spelare? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 0.16 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Bang and Olufsen BeoSound 3000 CD-spelare genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna Bang and Olufsen-produkt?
Ja Nej
Bli den första personen som betygsätter denna produkt
0 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Kan jag reparera repor på en CD själv? Verifierad
Repor förhindrar att lasern läser skivan korrekt. När reporna bara är ytliga är det möjligt att reparera dem själv genom att polera skivan med en lätt slipande förening. Helst använder du en professionell slipmedel men det är också möjligt att använda vanlig tandkräm. Efter att du har polerat skivan måste den tvättas och torka. Det finns specialiserade företag som kan göra detta.

Detta hjälpte (8)

Delta i konversationen om denna produkt

Karl 31-12-2021
Röd och Grön knapp lyser samtidigt?

svara | Detta hjälpte (0)
Bruksanvisning Bang and Olufsen BeoSound 3000 CD-spelare