Bruksanvisning bamix Gastro 350 Stavmixer

Behöver du en bruksanvisning för en bamix Gastro 350 Stavmixer? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 1.12 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om bamix Gastro 350 Stavmixer genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna bamix-produkt?
Ja Nej
0%
100%
1 röst

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Hur kan jag bäst rengöra en mixer? Verifierad
De flesta stavmixare har en avtagbar bit som kan läggas i diskmaskin. Detta bör anges i handboken. Rengöring för hand kan göras genom att placera knivarna i en skål med varmt vatten och slå på handmixern. Tillsätt lite tvättmedel om så önskas. Torka aldrig knivarna, detta kan få dem att bli trubbiga.

Detta hjälpte (103)
Hur använder jag de olika hastigheterna? Verifierad
Det är bäst att börja med lägsta hastighet och bygga upp till högsta hastighet. Detta ger bästa resultat och minst stänk.

Detta hjälpte (60)
Kan jag linda sladden runt enheten efter användning? Verifierad
Det är bättre att inte göra detta eftersom det kan skada sladden. Det bästa du kan göra är att slå in sladden som den var när produkten förpackades.

Detta hjälpte (22)

Delta i konversationen om denna produkt

Bruksanvisning bamix Gastro 350 Stavmixer