Bruksanvisning Balance KH 5505 Våg

Behöver du en bruksanvisning för en Balance KH 5505 Våg? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 1.52 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Balance KH 5505 Våg genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna Balance-produkt?
Ja Nej
0%
100%
1 röst

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Min skala visar en orealistiskt låg vikt när jag står på den, varför är det? Verifierad
För bästa resultat ska vågen stå på en hård plan yta. När vågen står på t.ex. en matta kan detta påverka mätningen.

Detta hjälpte (1648)
Vad är BMI? Verifierad
BMI står för Body Mass Index och kan beräknas genom att dividera din vikt i kilogram med din längd i kvadratmeter. Till exempel har en person med en vikt på 70 kilo och en längd på 1,75 meter ett BMI på 22,86. Ett BMI på mellan 18,5 och 25 anses vara friskt.

Detta hjälpte (1348)
Ett batteri i min enhet är oxiderat, kan jag fortfarande använda det säkert? Verifierad
Ja, enheten kan fortfarande användas säkert. Ta först bort det oxiderade batteriet. Använd aldrig bara händer för att göra detta. Rengör sedan batterifacket med en bomullspinne doppad i ättika eller citronsaft. Låt det torka och sätt i nya batterier.

Detta hjälpte (479)
Kan jag använda en våg med våta fötter? Verifierad
Detta beror på skalan. När du använder en diagnostisk skala är det nödvändigt att dina fötter är torra för att kunna utföra mätningarna korrekt.

Detta hjälpte (236)

Delta i konversationen om denna produkt

Bruksanvisning Balance KH 5505 Våg