Bruksanvisning Babymoov A014415 Essential Babyvakt

Behöver du en bruksanvisning för en Babymoov A014415 Essential Babyvakt? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 2.19 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Babymoov A014415 Essential Babyvakt genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna Babymoov-produkt?
Ja Nej
67%
33%
3 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Varför är räckvidden för min babyvakt kortare än vad broschyren/manualen beskriver? Verifierad
Varumärken tenderar att ange ett intervall som bygger på användning utan hinder som väggar eller avstånd som täcker flera våningar. Om området inte är tillräckligt, försök placera babymonitorn utan omgivande hinder.

Detta hjälpte (567)
När jag lyssnar på min bebis kan jag tydligt höra andningen, men babymonitorn låter mig inte höra detta. Varför är det så? Verifierad
Detta beror på babyvaktens känslighet. Justera inställningarna så att de blir känsligare och ta tystare ljud.

Detta hjälpte (228)

Delta i konversationen om denna produkt

Cindy Raymond 03-04-2021
Min enhet förblir alltid olastad och nu kan jag inte längre se att kameran har fastnat vid start av babbymoov-enheten

svara | Detta hjälpte (16)(Translated by Google)
Alice 29-12-2021
Babymonitorn visar bilden och uppfattar ljuden men går i standby efter 1 minut så för att se bilden måste jag klicka på menyknappen och den aktiveras igen. Finns det något sätt att hålla livebilden alltid stabil och aktiv?

svara | Detta hjälpte (8)(Translated by Google)
Azevedo 10-10-2020
God kväll, jag har min babyvakt som inte längre vill ansluta till kameran? Jag skulle vilja hur man gör för eventuell reaktivitet

svara | Detta hjälpte (6)(Translated by Google)
Natalia 12-03-2020
Jag har kameran inkopplad och grön, mottagaren är med den gröna strömknappen och voxen också i grönt men när man försöker stänga av, slå på eller gå till menyn gör det ingenting?

svara | Detta hjälpte (4)(Translated by Google)
Malfur 04-04-2021
God dag, Tyvärr visas ingen inspelning på skärmen på vår Babymoov babymonitor. Det är bara Babymoov och du kan inte gå in i menylistan annars.

svara | Detta hjälpte (0)(Translated by Google)
Gaetan Bersia 04-09-2021
Hej, inget ljud kommer ut

svara | Detta hjälpte (0)(Translated by Google)
Momof2 07-10-2021
Hej jag köpte denna för 2 veckor sedan och den har gjort ett fantastiskt jobb. Tills idag. Jag använde den normalt och sedan började den ge en varning om att batteriet behövde laddas. Jag kopplade in den, som vanligt så ja, kabeln var säkrad och hela vägen in. Sedan efter ca 30 minuter tändes skärmen men BLANK... med en röd lampa tänd. Försökte stänga av men det förblev som det var, tog också bort batteriet men stannade på att jag är så förbannad. Någon som har hänt detta? Jag är verkligen besviken och kan inte se varför detta hände

svara | Detta hjälpte (0)(Translated by Google)
Bruksanvisning Babymoov A014415 Essential Babyvakt