Bruksanvisning Babymoov A014012 Easy Care Babyvakt

Behöver du en bruksanvisning för en Babymoov A014012 Easy Care Babyvakt? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 2.14 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Babymoov A014012 Easy Care Babyvakt genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna Babymoov-produkt?
Ja Nej
50%
50%
2 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Varför är räckvidden för min babyvakt kortare än vad broschyren/manualen beskriver? Verifierad
Varumärken tenderar att ange ett intervall som bygger på användning utan hinder som väggar eller avstånd som täcker flera våningar. Om området inte är tillräckligt, försök placera babymonitorn utan omgivande hinder.

Detta hjälpte (567)
När jag lyssnar på min bebis kan jag tydligt höra andningen, men babymonitorn låter mig inte höra detta. Varför är det så? Verifierad
Detta beror på babyvaktens känslighet. Justera inställningarna så att de blir känsligare och ta tystare ljud.

Detta hjälpte (228)

Delta i konversationen om denna produkt

Kateřina Švecová 29-01-2020
Jag har använt barnvakt i flera år, men det hände mig att jag från en viss punkt tappade signalen och barnvakterna är inte ihopparade, så barnvakten jag har med mig piper att den inte har någon signal. är det möjligt att starta om barnvakten så att de paras ihop igen?

svara | Detta hjälpte (11)(Translated by Google)
Kovács Dóra 26-05-2021
I Vox-läge, varför tänds babymonitorns nattlampa för varje ljud? Hur kan detta stängas av?

svara | Detta hjälpte (0)(Translated by Google)
Bruksanvisning Babymoov A014012 Easy Care Babyvakt