Bruksanvisningar för Blu-ray spelare

Nedan hittar du alla märken för Blu-ray spelare för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Klicka på ett märke för att se en lista med alla modeller. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns ditt märke inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Kan en Blu-ray-spelare spela upp DVD-skivor? Verifierad
Ja, nästa alla Blu-ray-spelare kan spela upp DVD-skivor.

Detta hjälpte (76)
Spelar det någon roll till vilken HDMI-port jag ansluter min blu-ray-spelare? Verifierad
I allmänhet kan du ansluta en blu-ray-spelare till vilken HDMI-port som helst. Enheten kan sedan användas genom att välja motsvarande HDMI-kanal på din TV.

Detta hjälpte (39)
Kan jag reparera repor på en Blu-ray själv? Verifierad
Repor förhindrar att lasern läser skivan korrekt. När reporna bara är ytliga är det möjligt att reparera dem själv genom att polera skivan med en lätt slipande förening. Helst använder du en professionell slipmedel men det är också möjligt att använda vanlig tandkräm. Efter att du har polerat skivan måste den tvättas och torka. Det finns specialiserade företag som kan göra detta.

Detta hjälpte (9)