Bruksanvisning Audio-Technica AT-LP60XBT Skivspelare

Behöver du en bruksanvisning för en Audio-Technica AT-LP60XBT Skivspelare? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 2.27 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Audio-Technica AT-LP60XBT Skivspelare genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna Audio-Technica-produkt?
Ja Nej
Bli den första personen som betygsätter denna produkt
0 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

När ska jag byta nål på min skivspelare? Verifierad
Det beror på nålen men generellt håller en nål i 500–2 000 speltimmar, beroende på nålens kvalitet. Om du köper en begagnad skivspelare rekommenderas det att alltid byta nål. Om nålen inte byts ut i tid kan det skada skivorna.

Detta hjälpte (240)

Delta i konversationen om denna produkt

Bruksanvisning Audio-Technica AT-LP60XBT Skivspelare