Bruksanvisning AGA Aqvia Exclusive Kolsyremaskin

Behöver du en bruksanvisning för en AGA Aqvia Exclusive Kolsyremaskin? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 6.18 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om AGA Aqvia Exclusive Kolsyremaskin genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna AGA-produkt?
Ja Nej
0%
100%
4 röster

Delta i konversationen om denna produkt

Kerstin Jacobsson 14-01-2021
Hej, jag har en Aga exklusive sedan ca 2 år tillbaka.Tyvärr verkar nu kolsyran försvinna ut i gängningen i stället för ner i flaskan. Vad göra? Flaskan är iskruvad rätt. Med tack på förhand! Kerstin

svara | Detta hjälpte (15)
Bert Zandstra 05-08-2023
Efter att du köpt AQVIA Exclusive och anslutit en Co2-flaska kommer ingen gas ut efter att du tryckt på knappen. Den nyinköpta cylindern är ordentligt ansluten och flaskan ordentligt fastskruvad. Vad ska man göra?

svara | Detta hjälpte (0)(Translated by Google)
Saskia Park 16-08-2023
Jag har samma problem. Jag har kontaktat säljaren men inget svar än.

Detta hjälpte (0)(Translated by Google)
Bruksanvisning AGA Aqvia Exclusive Kolsyremaskin