Bruksanvisning AEG HD6470 Köksfläkt

Behöver du en bruksanvisning för en AEG HD6470 Köksfläkt? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 5.35 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om AEG HD6470 Köksfläkt genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna AEG-produkt?
Ja Nej
Bli den första personen som betygsätter denna produkt
0 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Hur stort avstånd ska det finnas mellan min köksfläkt och min häll? Verifierad
Detta kan variera mycket beroende på varumärket, men i allmänhet bör en fläkt placeras minst 65 centimeter ovanför en gasspis och minst 50 centimeter ovanför en elektrisk spis eller en induktionshäll. Det här är för att förbättra brandsäkerheten

Detta hjälpte (960)
Behöver jag en fläkt med eller utan motor? Verifierad
Köksfläktar med motor är avsedda för när luften flyttas direkt utanför. En fläkt utan motor är avsedd för när det finns ett centralt ventilationssystem. Anslut aldrig en fläkt med motor till ett centralt ventilationssystem!

Detta hjälpte (247)
Hur kan jag rengöra filtren i en AEG-köksfläkt? Verifierad
Filtren i alla AEG-köksfläktar kan rengöras för hand. Vissa modeller har ett filter som kan tvättas i diskmaskin. Det anges i bruksanvisningen. Kontrollera att filtret är torrt innan du sätter tillbaka det i köksfläkten.

Detta hjälpte (156)

Delta i konversationen om denna produkt

Denna bruksanvisning gavs ursprungligen ut av AEG.