Bruksanvisning AEG FS 2 Planslip

Behöver du en bruksanvisning för en AEG FS 2 Planslip? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 0.91 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om AEG FS 2 Planslip genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna AEG-produkt?
Ja Nej
Bli den första personen som betygsätter denna produkt
0 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

På vilken typ av material kan jag använda en roterande slipmaskin? Verifierad
Roterande slipmaskiner används generellt på trä, trämaterial och målade ytor. De är mindre lämpade för metall- och stenytor.

Detta hjälpte (29)
Behöver jag bära ögonskydd när jag använder slipmaskin? Verifierad
Ja. Små partiklar kan flyga upp under slipningen. När dessa träffar ett öga kan de orsaka permanent ögonskada. Det är därför det alltid är nödvändigt att bära ögonskydd.

Detta hjälpte (0)
Behöver jag bära en dammmask när jag använder slipmaskin? Verifierad
Ja. Damm släpps ut under slipningen vilket kan orsaka andningsskador. Vissa ytor kan också släppa ut kemikalier som färg eller lack under slipning. Dessa är också en bra anledning att bära en dammmask.

Detta hjälpte (0)
Behöver jag bära hörselskydd när jag använder slipmaskin? Verifierad
Ja det borde du. Även om mängden brus som produceras av slipmaskiner kan variera mellan märken och modeller, kan långvarig exponering för högt ljud orsaka permanent hörselskada. Det är därför det är en bra idé att använda hörselskydd.

Detta hjälpte (0)

Delta i konversationen om denna produkt

Denna bruksanvisning gavs ursprungligen ut av AEG.