Bruksanvisning Abu Garcia AbuMatic Fiskerulle

Behöver du en bruksanvisning för en Abu Garcia AbuMatic Fiskerulle? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 0.29 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Abu Garcia AbuMatic Fiskerulle genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna Abu Garcia-produkt?
Ja Nej
33%
67%
3 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Rullen till mitt fiskespö löper inte jämnt, vad kan jag göra åt det? Verifierad
Det kan bero på att en bricka inte har smorts ordentligt eller fått för mycket olja. Smörj brickan om det inte har gjorts ordentligt. Om brickan är genomvåt av olja måste den bytas ut.

Detta hjälpte (158)

Delta i konversationen om denna produkt

Mona isaksson 09-08-2020
Hej, jag tog isär min abumatic 120iN inköpt 2015, och får nu inte ihop den. Det är de två pytte små skruvarna högst upp under kåpan som inte tar gäng någonstans... så tacksam för hjälp.

svara | Detta hjälpte (0)
Bjorn Lundback 03-03-2021
Min gamla Abumatic 170 ca 20 år gammal slutade fungera när jag som bäst behövde den. Jag hade fått en större forell eller bursting på draget, det som hände var att linan inte spolades upp på rullen trots att jag vevade som besatt. Naturligtvis så han fisken ta sig loss innan jag lyckats dra upp linan för hand. Är det någon som vet om detta är ett fel som går att åtgärda. Tack på förhand Björn

svara | Detta hjälpte (0)
Denna bruksanvisning gavs ursprungligen ut av Abu Garcia.